Dobrodošli na PetsQ.Me


Dobrodošli na sajt PetsQ.Me

PetsQ.me je web platforma nastala kao potreba za spajanjem osoba - heroja koji se u svoje slobodno vreme (ili profesionalno) bave spašavanjem napuštenih i divljih ljubimaca sa osobama, isto tako herojima, koji trenutno ne mogu da se nađu na mestu spašavanja, ali mogu da doprinesu novčanom donacijom kako bi postigli zajednički cilj - obezbeđivanje hrane, igračaka i veterinarskih usluga za srećan i dug život naših novih ljubimaca.

Platforma funkcioniše veoma jednostavno.

Heroji: Kada pronađete napuštenu kucu i macu i smatrate da Vam je potrebna određena donacija kako bi im obezbedili sredstva za srećan i radostan život, možete se Registrovati na našem sajtu, i pokrenuti Kampanju. Unesite naslov, kategoriju, iznos koji Vam je potreban, fotografiju i opis. Nakon odobrenja administratora (i provere verodostojnosti kampanje), možete podeliti link sa Vašom kampanjom na društvenim mrežama.

Donatori: Kada dođete na stranicu određene kampanje i želite da doprinesete boljitku baš tog ljubimca, možete se takođe registrovati na naš web sajt, kliknuti na dugme DONIRAJ, uneti podatke i iznos koji donirate i platiti putem PayPal-a (kartica/nalog) ili preko podataka za uplatu na tekući račun (e-banking/uplatnica) i time pomoći kampanju ili više njih.

Sva sredstva koja budu donirana na ovu, ili neku od narednih kampanja od PetsQ Hitne Službe biće prosleđena u specijalni fond za Urgentne kampanje, odnosno kampanje za koje je neophodna brza reakcija i raspodela sredstava.

Srdačan pozdrav,
PetsQ Hitna Služba
Nije pronađen ni jedan rezultat

PetsQ Hitna Služba

Kreirano Jan 10, 2019 Beograd

€0 od €999 cilj

0% Sakupljeno od 0 Donacija Ostalo