O Nama


Ko stoji iza platforme PetsQ.Me?

Mi smo grupa građana, iz različitih sfera interesovanja (programiranje, marketing, finansije, prava) koji žele da se na jedan ozbiljan, ali i jednostavan način okrenu ovom VEOMA ozbiljnom problemu današnjice, tj. spašavanju ugroženih životinja. Trenutno je u procesu registracija neprofitnog NVO-a, kako bi smo bili u mogućnosti da konkurišemo kod domaćih, ali i inostranih fondova zarad dobijanja određenih sredstava, kako bi na još brži i kvalitetniji način mogli da pomognemo najhitnijim kampanjama i proširimo PetsQ.Me platformu na ostale zemlje u regionu. Pored ovoga, kreiramo i pravnu zaštitu koja će se baviti slučajevima zaštite zlostavljanih ljubimaca.

Ciljevi

Kreiranje domaće, regionalne, kao i globalne platforme za brzo prikupljanje sredstava za pomoć ugroženim životinjama i napuštenim ljubimcima.

Misija

PetsQ.Me je web platforma nastala kao potreba za spajanjem osoba - heroja koji se u svoje slobodno vreme (ili profesionalno) bave spašavanjem napuštenih i divljih ljubimaca sa osobama, isto tako herojima, koji trenutno ne mogu da se nađu na mestu spašavanja, ali mogu da doprinesu novčanom donacijom kako bi postigli zajednički cilj - obezbeđivanje hrane, igračaka i veterinarskih usluga za srećan i dug život naših novih ljubimaca.

Tim

Aleksandar Kličković - Web developer, Enterprenuer, Team Leader

Kontakt

info@petsq.me