Politika Privatnosti


Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Obaveštavamo posetioce ove internet stranice www.petsq.me (u daljem tekstu: web stranica) da je vaša poseta anonimna i da sajt ne prikuplja podatka koji bi omogućili vašu identifikaciju (kao što su ime i prezime, e-mail adresa), a korisnike web stranice koji daju svoje podatke o ličnosti, obaveštavamo da se vaši podaci obrađuju u skladu sa pravilima koja se navode u nastavku teksta i odredbama važećih zakona Republike Srbije.

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu (ime, prezime, imejl, broj telefona, grad) sajt će koristiti za svrhu registracije i pravljenja kampanje. Ovako prikupljene podatke sajt neće ustupati trećim licima. Klikom na dugme „Registruj se“ korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način.

Sajt štiti poverljivost podataka tako što preduzima odgovarajuće organizacione, tehničke i kadrovske mere da bi osigurala bezbednost podataka i da bi ih zaštitila od svakog slučajnog ili nezakonitog uništavanja, slučajnog gubitka, zloupotrebe, zabranjenog otkrivanja ili pristupa i svakog drugog oblika nezakonite obrade

Politika kolačića (Cookies)

Delovi naše internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju optimizacije internet stranice Banke. Veb stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta ste radili na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su vaše željene opcije u pogledu jezika, veličine fonta i drugih karakteristika prikaza. To znači da ne morate navoditi svoje željene opcije svaki put kada posetite veb stranicu.

 

Osim toga, kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu veb stranicu i da li nailazite na prepreke tokom navigacije. Oni nam takođe pomažu da prilagodimo oglase i ponude na mreži vašim interesima i potrebama. Lični podaci u ovom slučaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačić čuva na vašem računaru, neophodno je da onemogućite kolačić za ovu internet stranicu u vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti internet stranice.

Kako onemogućiti kolačiće

Kolačiće možete sami obrisati iz vašeg internet pretraživača i time onemogućiti njihovo korišćenje. U nastavku se nalaze linkovi sa detaljnim uputstvima za brisanje kolačića nekoliko najkorišćenijih pretraživača:

 

Ukoliko koristite drugi pretraživač, pratite uputstva relevantnog dobavljača. Ukoliko onemogućite kolačiće i dalje ćete biti u mogućnosti da pregledate internet stranicu, ali sa ograničenim mogućnostima.

 

Koje kolačiće koristi ova veb stranica

Neophodni kolačići

 

Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje našeg veb sajta. Oni vam omogućavaju da pregledate veb sajt i koristite njegove funkcionalnosti, kao što je bezbedan pristup pojedinim oblastima.

 

Kolačići za performanse

 

Kolačići za performanse se koriste za prikupljanje podataka o tome kako koristite naš veb sajt, na primer, koje stranice najčešće posećujete i da li dobijate poruke o greškama. Svi podaci koji se prikupe pomoću tih kolačića se objedinjuju i koriste isključivo za poboljšanje performansi našeg veb sajta. Ove podatke obrađujemo i analiziramo pomoću Google Analytics platforme.

 

Kolačići za funkcionalnost

 

Kolačići za funkcionalnost omogućuju veb sajtu da zapamti odabrane opcije, kao što su vaše korisničko ime, jezik i regija u kojoj se nalazite. To znači da vam možemo pružiti poboljšane, personalizovane funkcije. Osim toga, pomažu nam da vam pružimo uslugu koju ste tražili, kao što je gledanje video snimaka ili korišćenje društvenih medija.

 

Ne omogućuju nam da pratimo vašu aktivnost pregledanja na drugim veb sajtovima.

 

Kolačići za oglašavanje i statistiku

 

Ove kolačiće koristimo za dostavljanje oglasa i prosleđivanje obaveštenja koja su relevantna za vas i vaše interese.

 

Možemo ih koristiti za sledeće svrhe:

 

• dostavljanje ciljanih oglasa/ponuda;

• ograničavanje vremena prikazivanja oglasa;

• merenje delotvornosti marketinške kampanje;

• utvrđivanje delotvornosti kanala digitalnog marketinga i podsticaj drugih veb sajtova i povezanih subjekata za preusmeravanje na naš veb sajt.

 

Obrada podataka o saobraćaju na sajtu

Kolačiće za obradu podataka o saobraćaju na sajtu koristimo za otkrivanje tehničkih problema koji se mogu pojaviti dok pregledate naš veb sajt.

Na osnovu podataka prikupljenih pomoću ovih kolačića, rešavamo tehnička pitanja i probleme i stalno poboljšavamo usluge koje nudimo na našem veb sajtu. To nam omogućava i da bolje ispunimo vaše lične potrebe. Ove podatke obrađujemo pomoću Google Analytics platforme.

 

Izmene uslova korišćenja

www.petsq.me zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Objavljivanjem ovog upozorenja smatraće se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije, na postojanje svojih prava intelektualne svojine i na moguće posledice kršenja ovih prava od strane korisnika ili trećih lica.

Odricanje odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.